Ouderbijdrage

Via onderstaand formulier kun je de ouderbijdrage online betalen met Ideal. 
De ouderbijdrage is vrijwillig en betaal je alleen voor het eerste en tweede kind. Voor een eventueel derde of vierde kind wordt geen ouderbijdrage gevraagd. Voor deze kinderen kun je dus volstaan met het betalen van de bijdrage schoolreisje (vergeet niet te selecteren voor hoeveel kinderen je deze bijdrage wilt betalen).

Attentie voor ouders groep 8: Ook voor kinderen in groep 8 verzoeken we je de ouderbijdrage al betalen. Later dit schooljaar verschijnt in het formulier hieronder een aparte bijdrage voor het schoolkamp. Die gaat er vanuit dat de ouderbijdrage dan reeds is voldaan.

De gemeente biedt tot €216 per jaar ondersteuning in de schoolkosten voor ouders met een beperkt inkomen.
https://www.amsterdam.nl/werk-inkomen/pak-je-kans/scholierenvergoeding/

 

Mocht u een Stadspas hebben, dan kunt u deze op school in laten scannen zodat wij rechtstreeks de bijdrage voor de schoolreis en de vrijwillige ouderbijdrage van de gemeente ontvangen. U hoeft dan niets meer in te vullen op deze webpagina.

 

Uw kind wordt niet uitgesloten van activiteiten als er niet betaald is maar we kunnen wel minder activiteiten doen als er geen ouders betalen.


Voor vragen over de ouderbijdrage kun je mailen met de penningmeester van de Oudervereniging via: ouderbijdrage@merkelbachschool.nl 

Vink aan wat je wilt betalen:*
Bijdrage per kindAantal kinderenTotaal
Ouderbijdrage 2021-2022 1ste kind, incl. schoolreisje€ 68,501
Ouderbijdrage 2021-2022 2de kind, incl. schoolreisje€ 66,001
Ouderbijdrage 2021-2022 excl. schoolreisje€ 38,50
Schoolreis 2021-2022€ 30,00
Totaal

Voer de naam/namen en groep(en) in van de kinderen waarvoor je betaalt:
Familienaam*:
Voornaam kind 1*:
Groep kind 1*:
Voornaam kind 2:
Groep kind 2:
Voornaam kind 3:
Groep kind 3:
E-mail adres*:

Invoer:

Betalen:
Na het versturen van de bestelling word je doorgestuurd naar het betaalscherm waar je via de onderstaande methode kunt betalen:
iDEAL
* Verplichte velden