Ouderbijdrage

Via onderstaand formulier kun je de ouderbijdrage online betalen met Ideal. 
De ouderbijdrage is vrijwillig en betaal je alleen voor het eerste en tweede kind. Voor een eventueel derde of vierde kind wordt geen ouderbijdrage gevraagd. Van de ouderbijdrage worden bijvoorbeeld kadootjes, versiering en wat lekkers op de sportdag gekocht.

Ook de bijdrage voor het schoolreisje is vrijwillig maar wel noodzakelijk als we met z'n allen een schoolreis willen maken naar een pretpark of speeltuin. De kinderen vinden de schoolreis altijd geweldig en ook ouders vinden het heel leuk om mee te gaan en te zien hoe alle kinderen met elkaar genieten. Van ouders die meegaan als begeleider verwachten we dat zij in ieder geval betalen voor het schoolreisje.

Attentie voor ouders groep 8: Ook voor kinderen in groep 8 verzoeken we je de ouderbijdrage al te betalen. Later dit schooljaar verschijnt in het formulier hieronder een aparte bijdrage voor het schoolkamp. Die gaat er vanuit dat de ouderbijdrage dan reeds is voldaan.

De gemeente biedt tot €166,- per jaar ondersteuning in de schoolkosten voor ouders met een beperkt inkomen.
https://www.amsterdam.nl/werk-inkomen/pak-je-kans/scholierenvergoeding/

 

Mocht u een Stadspas hebben, dan kunt u deze op school in laten scannen zodat wij rechtstreeks de bijdrage voor de schoolreis en de vrijwillige ouderbijdrage van de gemeente ontvangen. U hoeft dan niets meer in te vullen op deze webpagina.

 

Uw kind wordt niet uitgesloten van activiteiten als er niet betaald is maar we kunnen wel minder activiteiten doen als er geen ouders betalen.


Voor vragen over de ouderbijdrage kun je mailen met de penningmeester van de Oudervereniging via: ouderbijdrage@merkelbachschool.nl 

Vink aan wat je wilt betalen:*
Bijdrage per kindAantal kinderenTotaal
Ouderbijdrage 2023-2024 1ste kind, incl. schoolreisje€ 68,50
Ouderbijdrage 2023-2024 2ste kind, incl. schoolreisje€ 66,00
Ouderbijdrage 2023-2024 excl. schoolreisje€ 38,50
Schoolreisje 2023-2024€ 30,00
Totaal

Invoer:

Naam en groep 1ste kind
Naam en groep 2de kind
Naam en groep 3de kind
Betalen:
Na het versturen van de bestelling word je doorgestuurd naar het betaalscherm waar je via de onderstaande methode kunt betalen:
iDEAL
* Verplichte velden