Programmeren en robotica

Nieuw programma Merkelbach Academie

 

We hebben ook dit voorjaar een mooi programma met zowel sport-, wetenschap- en kunstcursussen. Een aantal cursussen duren wat langer zodat je je goed kunt verdiepen. Andere cursussen zijn korter en vormen een kennismaking: schermen bijvoorbeeld!

 

Omdat een aantal cursussen nu wat langer duren bieden we na de meivakantie we nog extra sportcursussen aan maar geen kunst- of wetenschapscursussen meer.


Dit schooljaar bieden we een deel van het sportprogramma aan in samenwerking met Dynamo. De wetenschap- en kunstcursussen kwamen tot stand in samenwerking met Talententent.

 

Op alle cursussen geldt een korting op vertoon van een geldige Stadspas.

 

In de flyer zie je wat de kosten zijn voor een cursus, hoeveel korting je krijgt op vertoon van de Stadspas en hoe lang de cursus duurt. Meld je snel aan!

Helaas kan Opvang Mirackel geen bijdrage meer geven in de kosten van de cursus. Natuurlijk komen zij de kinderen die bij hen naar de BSO gaan wel ophalen.

 

Kom je in aanmerking voor een Stadspaskorting, vink die optie dan aan in het bestelformulier. De korting wordt automatisch toegepast op voorwaarde dat je een geldige, op naam gestelde pas toont bij de start van de eerste les. Anders betaal je de normale prijs. 

 

Vink aan wat je wilt betalen:*
Bijdrage per kindAantal kinderenTotaal
Free Running Next Level (gr 4-8)€ 27,001
Turnen (gr 1-3)€ 30,001
Schermen (gr 5-8)€ 18,001
Streetdance (gr 6-8)€ 60,001
Mini Professors (gr 3-5)€ 60,001
Graffiti (gr 6-8)€ 75,001
Robot Playground (gr 3-5)€ 75,001
Korting
Totaal

Invoer:

Voornaam kind *
Achternaam kind *
Mijn kind zit in groep *
Emailadres (wordt alleen gebruikt voor betaalbevestiging) *
Ik gebruik graag de Stadspas korting en zal een op naam gestelde geldige pas tonen bij de eerste les (vink aan)
Na afloop van de cursus
Foto/filmopnamen tijdens de cursus
Betalen:
Na het versturen van de bestelling word je doorgestuurd naar het betaalscherm waar je via de onderstaande methode kunt betalen:
iDEAL
* Verplichte velden