https://www.merkelbachschool.org/cp/thumb.php?src=cp/uploads/carrousels/Kleutersport-bal-BV.png&w=1200&q=85
 Kleutersport bal

Nieuw programma Merkelbach Academie

We bieden de cursussen aan in samenwerking met de talent- en sportmakelaars van Dynamo Talententent. 

 

Ons doel is dat alle kinderen een cursus kunnen volgen. Wij vragen u dan ook om uw kind voor niet meer dan 2 cursussen in te schrijven. 

 

We weten dat sommige cursussen snel vol zitten, ook als er heel snel ingeschreven wordt. Dat kan teleurstellend zijn. We proberen ieder kind dat zich inschrijft deel te laten nemen aan een cursus maar dat lukt niet altijd. Soms organiseren we een cursus nog eens zodat kinderen die niet mee konden doen, in het nieuwe blok wel mee kunnen doen.

 

Op alle cursussen geldt een korting op vertoon van een geldige Stadspas.

AANMELDEN IS MOGELIJK VANAF WOENSDAG 17 april OM 9.00 UUR

We hanteren de volgende werkwijze:

  • De aanmeldingen komen binnen bij Dynamo. 
  • Eerst worden kinderen met een stadspas geplaatst. De Merkelbach Academie is namelijk juist bedoeld voor kinderen die geen buitenschoolse activiteiten kunnen doen omdat de kosten daarvan te hoog zijn voor ouders.
  • Er wordt op gelet dat hetzelfde kind niet aan meerdere cursussen meedoet als dat betekent dat daardoor een ander kind niet mee kan doen. Iedereen moet aan een cursus mee kunnen doen (mits er voldoende plekken zijn).
  • De communicatie verloopt via Dynamo. Zij sturen de berichten of het kind mee kan doen aan de cursus en kunnen uw vragen beantwoorden.

 

Merkelbach Academie en BSO

Kinderen die na de cursus naar een BSO gaan (ook Partou) kunnen NIET opgehaald worden door een BSO medewerker. Ouders regelen zelf dat het kind naar de BSO gaat of gebracht wordt (door bijv. een andere ouder). Dit geven zij door aan de BSO.

 

De cursussen die we dit blok aanbieden zijn:

 

 

In de flyer lees je wat de kosten zijn voor een cursus, hoeveel plaatsen er zijn, hoeveel korting je krijgt op vertoon van de Stadspas en hoe lang de cursus duurt. Meld je snel aan!

 

Kom je in aanmerking voor een Stadspaskorting, vink die optie dan aan in het bestelformulier. De korting wordt automatisch toegepast op voorwaarde dat je een geldige, op naam gestelde pas kunt tonen bij de start van de eerste les. Anders betaal je de normale prijs.