Nieuws

01 december 2014

Bezoek Sint live te zien op website

Voor vaders en moeders thuis of op hun werk, familie in de stad of in het buitenland. Iedereen kan dit jaar live bij het Sinterklaasfeest zijn. 

De aankomst van Sinterklaas op school is altijd een feest voor iedereen maar het feest in de gymzaal is echt het feest van en voor de kinderen. Veel vaders en moeders zouden daar graag bij zijn. Dat is begrijpelijk. Tot nu toe kon dat niet, maar dit jaar maken we dat virtueel mogelijk met een experiment. Het Sinterklaasfeest in de gymzaal wordt live uitgezonden op onze website! Vanzelfsprekend wordt dat geen professionele tv uitzending maar we proberen met 1 camera zo goed mogelijk verslag te doen van alles wat er te zien en te horen is.

 

Om de uitzending te kunnen bekijken heb je het wachtwoord nodig dat deze week in de nieuwsflits staat. Ga daarmee naar de video pagina in het menu 'actueel', voer het wachtwoord in en klik op inloggen. Zodra het feest in de gymzaal begint start de uitzending. Hopelijk gaat alles technisch goed. Onze testuitzending was succesvol. Houd er rekening mee dat de beeld- en geluidskwaliteit wisselend kan zijn.