Nieuws

Dag van de Basisschool op 3 februari as.

19 januari 2021 - Voor alle ouders die hun kind moeten gaan aanmelden op de basisschool wordt er op 3 februari as. de open dag van de basisscholen georganiseerd. Vanwege de coronamaatregelen zal deze open dag online zijn.

Wanneer: woensdag 3 februari 2021

Tijd: Tussen 9.30 uur en 12.00 uur 

URL-Link:

 

https://www.dagvandebasisschool.nl
Lees meer ›
Dynamo verzorgt leuke vakantietasjes voor de kinderen van groep 1-6

Dynamo verzorgt leuke vakantietasjes voor de kinderen van groep 1-6

11 december 2020 - Dynamo Talentent heeft de kinderen van groep 1-6 een superleuk tasje met inhoud kado gedaan. Daar kunnen zij lekker uit knutselen in de vakantie. Bedankt Dynamo voor deze leuke verassing!

Leuk om te doen in de herfstvakantie!

12 oktober 2020 - Dynamo Talentent heeft weer superleuke activiteiten in de herfstvakantie. Zie via deze link wat zij aanbieden: Herfstvakantie-activiteiten

 

Stappenplan bij de afwezigheid van de leerkracht

28 september 2020 - In het Stappenplan bij de afwezigheid van de leerkracht staat beschreven of en hoe een leerkracht in geval van ziekte, quarantaine of test vervangen wordt. Ook leest u hier hoe een kind in deze situatie ondersteund wordt.
Pak je kans - extra's voor kinderen in gezinnen met minder inkomen en vermogen

Pak je kans - extra's voor kinderen in gezinnen met minder inkomen en vermogen

10 september 2020 - Alle kinderen in Amsterdam moeten kunnen meedoen aan activiteiten op of na school. Hebt u een laag inkomen en weinig vermogen? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat u een uitkering hebt. Dan kunt u hulp krijgen bij de kosten voor schoolgaande kinderen.

 
Lees meer ›

Talententent nog enkele plaatsen open voor Boerderijclub en Go Elektro

07 september 2020 - In de Talententent van Dynamo zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de volgende activiteiten: De Boerderijclub in het Amstelpark en Go Elektro in Goudestein

Talententent programma sept - dec 2020

31 augustus 2020 - Dynamo biedt dit najaar het Talentententprogramma september – december 2020 aan. Een rijkgevuld, variërend programma en voor ieder wat wils. Inschrijven kan via www.talententent.nl.

Gestart met naleving maatregelen

18 mei 2020 - Het is heel fijn zoals iedereen zich aan alle afspraken houdt. Met de kinderen halen en brengen maar ook binnen de school gaat het heel goed.
Lees meer ›
Dachau Herdenking

Dachau Herdenking

18 april 2020 - Wij hebben als school het Dachau Monument geadopteerd. Ieder jaar komen nabestaanden bij dit monument samen om te herdenken. Onze groep 8 helpt hierbij door bloemen uit te reiken, bloemstukken te dragen en als jonge generatie samen stil te staan bij de slachtoffers uit WOII en andere oorlogen. 
Lees meer ›

Wij groeten elkaar met een voet, een boks in de lucht of met een elleboog

11 maart 2020 - Vanaf deze week groeten we elkaar tijdelijk niet meer door een hand te geven. Uit voorzorg tegen de verspreiding van het Coronavirus.

 

We starten met het thema 'Groei'

We starten met het thema 'Groei'

27 februari 2020 - Op maandag 2 maart starten we in alle groepen met het thema 'Groei'. Alle kinderen en ouders kunnen direct om half 9 beginnen met een aantal startactiviteiten om het thema in te luiden.
Lees meer ›

Meet up parents in multilingual families

26 januari 2020 - A special meet up with organisations in and around our school on February 7th.
Lees meer ›

Meet up ouders in meertalige gezinnen

20 januari 2020 - Een bijzondere bijeenkomst met organisaties in en rond onze school op 7 februari.
Lees meer ›

School dicht op 30 en 31 januari

15 januari 2020 - Goed onderwijs is belangrijk om te krijgen en om te geven! Wij maken ons zorgen over de toekomst van het onderwijs.
Lees meer ›

Meester Niek heeft een dochter!

05 januari 2020 - 

Op 1 januari is Niene Madée geboren. Jente vindt haar nieuwe zusje fantastisch en moeder en kind maken het goed. Niek is deze week nog met verlof en geniet van zijn mooie dochter(s).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16